Den glemte skuffe


Butik

Samlinger


 

Der tillægges porto efter DAO og  Postnord`s priser. Vi pakker din vare forsvarligt ind, så den kommer sikkert frem med posten til dig. Ved DAO forsendelse skal pakken hentes i en pakke shop.

 

Ønsker du at købe nogle af vores glansbilleder/ting. Så kopier/skriv det der står efter bestil - Kode og nummer og sæt det i en mail til os.


Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

Vi har Mobile pay og bankoverførelse.

Oplys venligst

Navn - Adresse - Mobil nr.

Så vi kan sende varen til dig, når vi har modtaget pengene.

 

Klik på Vores Email.

email@denglemteskuffe.dk 

Glansbilleder
Legetøj - Spil - Plastik figurer - Glansbilleder

 


 


Børnebøger

 


 

Tegneserier

 
HæfterPynte og brugsting


 


BøgerGlansbillede Album til salg


Glansbillede album


Blødt bind (23 x 31 cm). Det har brugsspor. buk/fold og slid, der er ca. 160 limet glansbilleder i - ryg slid - rep med klisterbånd, der er skrevet nr. på siderne, enkelte steder hvor der er revet glansbillede ud, mangler hjørne bagside + forside, hjørne fold/slid og side buk, små riv i kant sider er ellers i pæn brugt stand.


Pris 160,-      (bestil reg nr. 4360)  

Glansbillede album


Blødt bind (19 x 26,5 cm). Det har brugsspor. Der er ca. 106 limet glansbilleder i - der er navn i bog, tegnet kryds under glansbilleder, enkelte steder hvor der er revet glansbillede ud, 2 broderet ting i, hjørne fold/slid og side buk er ellers i pæn stand.


Pris 125,-     (bestil reg nr. 4130)    

Glansbillede album


Blødt bind (24,5 x 33 cm). Det har brugsspor. Der er ca. 233 limet glansbilleder i - der er sider der limet sammen, albumet er rep med klisterbånd i kanterne, klisterbånd ved sider, der er klippet sider ud, der er revet enkelte glansbilleder ud, små kant riv, hjørne fold og side buk/nus ellers i ok stand.


Pris 160,-     (bestil reg nr. 4366)    

Glansbillede album


Blødt bind (20 x 27 cm). Der er ca. 160 limet glansbilleder i. Det har brugsspor. buk/fold omslag, ryg har riv i bund, hjørne slid. midterside er løs, side buk og nus, en side er der klippet et stykke af, der er skrevet på en side, enkelte steder er der revet glansbilleder ud er ellers i pæn stand.


Pris 100,-    (bestil reg nr. 4367)